Hvem er vi?

Lundgaard Konsulenterne

Jakob Lundgaard

Direktør Jakob Lundgaard er uddannet cand. scient. pol. Han arbejder med udvikling af ledere og ledergrupper, netværksanalyse , organisationsudvikling, samarbejdsprocesser imellem politik og administration samt rekruttering i bred forstand.

Direktør
4033 2414
jal@lundgaard-konsulenterne.dk
Læs mere

Henning Qvick

Chefkonsulent Henning Qvick har en baggrund som blandt andet kommunaldirektør i Egtved og Assens kommuner igennem 14 år. Han er – blandt andet – en uvurderlig del af udviklingen af konceptet; Lundgaard-coachen.

Chefkonsulent
2142 1909
hq@lundgaard-konsulenterne.dk
Læs mere

Leif Vestergaard Pedersen

Leif er uddannet cand.oecon.og har varetaget en række tunge poster på sundhedsområdet. Han har haft ledende stillinger i sygehusforvaltningen i de tidligere Fyns, Vejle og Århus amter og i 2005 blev han sundhedsdirektør i Region Midtjylland. I perioden 2010 – 2018 var han en markant direktør i Kræftens Bekæmpelse. Leif beskæftiger sig med coaching af ledere og politikere, rekruttering samt organisationsudvikling i området imellem politik og administration.

Rekruttering
2124 2316
lvp@lundgaard-konsulenterne.dk
Læs mere

Lars Lundgaard

Bestyrelsesformand Lars Lundgaard er cand. jur. Lars bruges flitttigt som sparringspartner for firmaets konsulenter, der trækker på formodentligt landets mest indfyldesesrige konsulent i den offentlige sektor i de sidste 30 år.

Bestyrelsesformand
4021 7037
ll@lundgaard-konsulenterne.dk
Læs mere
Menu