Hvem er vi?

Lundgaard Konsulenterne

Katja Kayser

En af Danmarks tungeste offentlige topledere – Katja Kayser – stiller sig nu til rådighed som konsulent hos Lundgaard Konsulenterne hvor hun skal arbejde med interimledelse samt være en del af…
Chefkonsulent
2023 6373
iacta1959@gmail.com
Læs mere

Ole Bladt-Hansen

Ole Bladt-Hansen, der har samlet set 13 års kommunaldirektørerfaring fra Billund og Tønder kommuner, blev den 1. marts 2023 tilknyttet Lundgaard Konsulenterne. Ole er uddannet cand.techn. soc. fra RUC. Det…
Chefkonsulent
4034 8304
obh@lundgaard-konsulenterne.dk
Læs mere

Jakob Lundgaard

Direktør Jakob Lundgaard er uddannet cand. scient. pol. Han arbejder med udvikling af ledere og ledergrupper, netværksanalyse , organisationsudvikling, samarbejdsprocesser imellem politik og administration samt rekruttering i bred forstand.

Direktør
4033 2414
jal@lundgaard-konsulenterne.dk
Læs mere

Leif Vestergaard Pedersen

Leif er uddannet cand.oecon.og har varetaget en række tunge poster på sundhedsområdet. Han har haft ledende stillinger i sygehusforvaltningen i de tidligere Fyns, Vejle og Århus amter og i 2005 blev han sundhedsdirektør i Region Midtjylland. I perioden 2010 – 2018 var han en markant direktør i Kræftens Bekæmpelse. Leif beskæftiger sig med coaching af ledere og politikere, rekruttering samt organisationsudvikling i området imellem politik og administration.

Rekruttering
2124 2316
lvp@lundgaard-konsulenterne.dk
Læs mere

Lars Lundgaard

Bestyrelsesformand Lars Lundgaard er cand. jur. Lars bruges flitttigt som sparringspartner for firmaets konsulenter, der trækker på formodentligt landets mest indfyldesesrige konsulent i den offentlige sektor i de sidste 30 år.

Bestyrelsesformand
4021 7037
ll@lundgaard-konsulenterne.dk
Læs mere

Henning Qvick

Chefkonsulent Henning Qvick har en baggrund som blandt andet kommunaldirektør i Egtved og Assens kommuner igennem 14 år. Han er – blandt andet – en uvurderlig del af udviklingen af konceptet; Lundgaard-coachen.

Chefkonsulent
2142 1909
hq@lundgaard-konsulenterne.dk
Læs mere
Menu