Katja Kayser

Lundgaard Konsulenterne

Katja Kayser

Chefkonsulent
2023 6373
iacta1959@gmail.com

Katja Kayser

En af Danmarks tungeste offentlige topledere – Katja Kayser – stiller sig nu til rådighed som konsulent hos Lundgaard Konsulenterne hvor hun skal arbejde med interimledelse samt være en del af rekrutteringsproceserne. Katja er allerede hyret ind hos en kommune som interimleder – og vi kan konstatere at der er efterspørgsel efter hendes kompetencer.

Katja har prøvet det meste. Hun har været ministersekretær og kontorchef i staten, forbundsdirektør i BUPL, koncerndirektør i Region Hovedstaden, adm. Direktør i Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning og endelig var hun i 9 år adm. direktør i Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning.

Katja kan bidrage med overblik, struktur, beslutningskompetence og så er hun særdeles værdibaseret både som leder, som politisk embedsmand og som menneske. Man kan altid stole på hende.

Fagligt er hun bredspektret qua de mange forskellige dele af den offentlige sektor hun har navigeret i, og det er åbenlyst, at der især på velfærdsområderne er nogle stærke erfaringer, der kan bringes i spil umiddelbart, ved siden af generalistkompetencerne.

Katja er cand.jur. samt MPM, bosiddende i Københavnsområdet, men hun kan arbejde i alle dele af Danmark.

Katja Kayser kan kontaktes på tlf. 2023 6373, hvis du gerne vil have en uforpligtende snak om et eventuelt samarbejde.

Menu